♥ James Morrison- I Won´t Let You Go.Är trött efter en lång dag så nu ger jag upp.
Godnatt.♥ I´m still smiling.

Min helg har varit helt underbar

♥ Dyngkåt och hur helig som hellst.

Idag blev det bye bye blondie and welcome brownie, eller hur det stavas ;)
Har vart hos finaste M. idag och klippt, färgat och slingat. Det blev en ganska behaglig mörk färg med lite ljusa slingor. Jag är helnöjd! :)
Sen blev det middag och en omgång bissmark med C & T. Snart kommer G. och då ska vi se filmen Dyngkåt och hur helig som hellst. Tror den kan vara riktigt bra!♥ If you love me, let me know.

Uppe tidigt, har blivit riktigt duktig på att vakna på morgonen.
Hade en skön kväll med M. igår, och idag bär det av till stan och sen vidare till Hammarn. Sen ikväll blir det till att kanske, kanske riva tapeter, tyckte mamma sa något om det :)

Iaf så fick jag världens bästa nyhet igår, men det får vänta ett tag..
Jag ser ändå ljuset i allt kaos.

♥ And I wonder if I ever cross your mind.

Forget the risk. Take the fall. It´s what you want. It´s worth it all.

♥ We're such trouble you and I.

Ikväll är jag trött. Sjukt trött. Men det är bra, jag behöver sömn.♥ You, You and You.

Go´kväll!
Landade precis i Camillas soffa, tog datorn direkt när jag hörde att hon skulle kolla på Glamour!? Hon tror att jag kanske också blir fast i det här, det tror verkligen inte jag. Så himla lite har jag inte att göra så att jag skulle börja titta på det :p

Helgen rusade förbi i en himla fart. På Fredag så plockade papi upp mig när han kom från staden, åkte till Monkan på salongen och satt där medans hon gjorde klart för dagen. Beställde pizza och åt innan det va dags för att börja inta lite drinkar. Vidare på hotellet, mycket trevligt folk. Fick hämtning efter stängning av snälla S. som kom ända från Stugun och hämtade mig. Hamnade i Mårdsjön där han skulle hämta lite folk, jag va himla trött men hade ändå väldans trevligt!

Lördag vaknade jag, efter 4! timmars sömn, letade upp min granne direkt, flummade runt en massa och sen gick vi ner till S. och surra lite, drack en drink. Efter allt stök så blev det förkalas hos Camilla. Fishshot, grogg och Turkisk Peppar, behöver jag säga mer? Iaf blev det en tidig kväll för alla här, men roligt hade vi!

Söndag kväll spenderades i denna soffa med massa onyttigheter till Desperata. Helt okej Söndag.

Nu ska vi ta och möta upp Gunilla och Kattis för en prommis innan vi slår oss ner framför DH igen :)

♥ It goes up, and it goes down.

Blev hemma från jobbet idag med, känner mig inte pigg alls men efter ett samtal med skratt och pepp så kändes allt lite lättare ♥

Har vart en skön dag med Camilla och lilla Ilea, stackars lill-tjej som fått svinkoppor. Får väl se hur länge jag klarar mig från det.
Har kört DH maraton ikväll, från första start, roligt att gå igenom alla avsnitt igen. Tror det blir sista nu och sen går jag nog hem och sover. Det är ju en dag imorgon också..


♥ You are my disease.

Efter några timmar så är jag hemma från jobbet med en bultande huvudvärk, tar nya tag imorgon istället.

RSS 2.0