♥ You, You and You.

Go´kväll!
Landade precis i Camillas soffa, tog datorn direkt när jag hörde att hon skulle kolla på Glamour!? Hon tror att jag kanske också blir fast i det här, det tror verkligen inte jag. Så himla lite har jag inte att göra så att jag skulle börja titta på det :p

Helgen rusade förbi i en himla fart. På Fredag så plockade papi upp mig när han kom från staden, åkte till Monkan på salongen och satt där medans hon gjorde klart för dagen. Beställde pizza och åt innan det va dags för att börja inta lite drinkar. Vidare på hotellet, mycket trevligt folk. Fick hämtning efter stängning av snälla S. som kom ända från Stugun och hämtade mig. Hamnade i Mårdsjön där han skulle hämta lite folk, jag va himla trött men hade ändå väldans trevligt!

Lördag vaknade jag, efter 4! timmars sömn, letade upp min granne direkt, flummade runt en massa och sen gick vi ner till S. och surra lite, drack en drink. Efter allt stök så blev det förkalas hos Camilla. Fishshot, grogg och Turkisk Peppar, behöver jag säga mer? Iaf blev det en tidig kväll för alla här, men roligt hade vi!

Söndag kväll spenderades i denna soffa med massa onyttigheter till Desperata. Helt okej Söndag.

Nu ska vi ta och möta upp Gunilla och Kattis för en prommis innan vi slår oss ner framför DH igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0